מתכון לעוגת גבינה וקרם אגוזי לוז של תומר אומנסקי | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

תומר אומנסקי מכין עוגת גבינה וקרם אגוזי לוז עבור ספר המתכונים של שופרסל גרין

תמונה גרסת הדפסה

קלאסיקה של גבינה ושוקולד בשחיתות מאוזנת 

עוגת גבינה וקרם אגוזי לוז של תומר אומנסקי

 

חומרים:

תחתית:

300 גרם עוגיות סנדוויץ' green

100 גרם חמאה (ניתן להמיר ב-80 גרם שמן קוקוס)

בלילת הגבינה:

7 ביצים שופרסל 

כוס סוכר לבן שופרסל (אפשר להשתמש בתחליף סוכר)

1 ק"ג גבינה לבנה 

500 גרם שמנת חמוצה (אפשר במקום להוסיף עוד גבינה לבנה)

שקית פודינג וניל (80 גרם)

100 גרם קורנפלור

200 גרם ממרח אגוזי לוז אורגני green

ציפוי:

100 גרם שוקולד חלב עם אגוזי לוז שלמים אורגני green

100 גרם שוקולד מריר מעולה אורגני 71% מוצקי קקאו green

200 מ"ל שמנת מתוקה 

 

אופן ההכנה:

  1. מכינים תחתית: מרסקים היטב את העוגיות ומערבבים אותן עם חמאה מומסת. משטחים בתבנית פיירקס מרובעת או בתבנית בקוטר 26.
  2. לבלילת הגבינה: מקציפים במיקסר ביצים עם סוכר כשמונה דקות. מוסיפים פנימה את הגבינה והיבשים (פודינג + קורנפלור) ומערבבים היטב. מוזגים לתבנית. 
  3. מזלפים פנימה ממרח אגוזי הלוז שלנו ומייצרים דוגמת שיש עם קיסם.
  4. אופים בחום של 130 מעלות כשעה. מוציאים את העוגה מהתנור כשהיא מעט רוטטת. מקררים במשך הלילה עד להתייצבות מלאה.
  5. לציפוי: ממיסים יחד את חומרי הציפוי ומזגגים את העוגה. מעבירים למקרר עד להתייצבות הציפוי.

 

לספר המתכונים המלא - לחצו כאן:

ספר המתכונים של שופרסל גרין

עוד ממני

לא כדאי לפספס