תומר אומנסקי מארח עם עוגת פאדג' שוקולד פיסטוק לפסח
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

תומר אומנסקי מארח עם עוגת פאדג' שוקולד פיסטוק לפסח

תמונה גרסת הדפסה

תומר אומנסקי מכין לריטה ויונית עוגת פאדג' שוקולד לפסח

חומרים לתבנית משומנת בקוטר 22

250 גרם שוקולד מריר

100 גרם חמאה

125 מ"ל שמנת מתוקה

 3 ביצים גדולות

150 גרם סוכר

70 גרם קורנפלור Green 

20 גרם קקאו

לגאנש השוקולד:

 200 גרם שוקולד מריר

250 מ"ל שמנת מתוקה

לקרם פיסטוק:

 500 מ"ל שמנת מתוקה

30 גרם אבקת סוכר

 80 גרם פודינג וניל

 50-80 גרם מחית פיסטוק איכותית

אופן ההכנה:

1. בקערה ממסים יחד שוקולד מריר, חמאה ושמנת מתוקה לתערובת אחידה.

2. במיקסר מקציפים ביצים שלמות עם סוכר לקבלת תערובת תפוחה. מאחדים בין תערובת השוקולד לתערובות הביצים ומקפלים פנימה קורנפלור וקקאו.

3. מעבירים לתבנית משומנת בקוטר 22 ס"מ ונאפה ב180 מעלות טורבו 25-30 דקות. לא לחשוש אם העוגה מעט לחה, היא מתייצבת בקירור.

4. ממסים יחד את חומרי הגאנש ומערבבים עד לאיחוד. מוזגים מעל הפאדג' ומעבירים לקירור של מספר שעות במקרר.

5. מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר לקציפה רכה-רכה.

6. מוסיפים את הפודינג ומחית הפיסטוק ומקציפים לקרם יציב. מזלפים מעל הפאדג' ומקשטים בפירות טריים שווים.

 

עוד ממני

לא כדאי לפספס