פאי פקאן של תומר אומנסקי
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פאי פקאן של תומר אומנסקי

תמונה גרסת הדפסה

פאי פקאן של תומר אומנסקי

מתכון לבראוניז שווים עם טוויסט באווירת פאי פקאן, הבראוניז עצמם נימוחים בטרוף, הפקאנים שמוברשים במייפל נותנים הרגשה של פאי פקאן ובכללי כל הביס הזה הוא פשוט חלומי!🍫🍫🤤

את המתכון הזה הכנתי עם קאריני, האחיינית שלי😍, האור שלי. אני וקאריני מקפידים לאפות יחד לפחות פעם בחודש. האפייה יחד איתה ממלאת אותי באושר, היא מרגיעה אותי ומאזנת אותי. אני אוהב לראות את קאריני לומדת, צוברת חוויות ונהנית מזמן איכות שלא תמיד אני מצליח לספק לה בשגרת היום יום העמוסה שלי☺️👨‍🍳❤️

חומרים

200 גרם שוקולד מריר אורגני green
100 גרם חמאה
200 גרם (כוס) סוכר לבן / חום green
3 ביצים L
100 גרם קמח (3/4 כוס)
קורט מלח
כ-200 גרם פקאנים
1/4 כוס מייפל אורגני green

אופן ההכנה

1. בקערה ממסים שוקולד מריר וחמאה עד להמסה ואיחוד.
2. מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים היטב.
3. מוסיפים ביצים ומערבבים.
4. מוסיפים קמח ומקפלים היטב.
5. מעבירים לתבנית אפייה משומנת היטב בקוטר 22 ס"מ.
6. מסדרים פקאנים בצורה מעגלית ואופים בחום של 175 מעלות טורבו כ-25 דקות.
7. לאחר האפייה מברישים מיידית את הבראוניז במייפל ומניחים לו להצטנן.

עוד ממני

לא כדאי לפספס