תומר מפתיע עם מתכון מיוחד לט"ו בשבט | מגזין שופרסל - נבחרת גרין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

ט"ו בשבט הגיע: כדורי תמרים חגיגיים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לכדורי תמרים

פירות יבשים הם עולם ומלואו בכל הנוגע לאפייה ומתוקים, יש כל כך הרבה אפשרויות של שילובים קלאסיים: רום וצימוקים, ביסקוטי שקדים וחמוציות, עוגת פירות יבשים ועוד ועוד. 

לכבוד החג, שבו אני גם ככל הנראה מתכנן לארח, החלטתי ללכת על מתכון קלאסי שלא נמאס ותמיד מנצח, כדורי תמרים מעולים עם איזון נכון של מתיקות ומרקם שיגרום לכם לרגע לחשוב שזה בכלל שוקולד ולא פרי עם כל כך הרבה יתרונות בריאותיים.

מצרף מתכון כדורי תמרים שהכנתי לאחרונה גם לרוני דואני, חברתי לנבחרת גרין, 

תיהנו:

כדורי תמרים של תומר

500 גרם תמרים בואקום

250 גרם תאנים מיובשות אורגניות מבית שופרסל גרין חתוך לקוביות 

100 גרם פקאן טחון

200 גרם אגוזי מלך טחונים

100 גר' קמח קוקוס אורגני שופרסל גרין

כף וחצי אבקת קקאו

150-200 גרם סילאן

מים לפי הצורך ליצור מרקם דביק שקל לאחד וליצור איתו כדורים

 אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל החומרים היטב.
  2. אם יש צורך, מוסיפים מים.
  3. יוצרים כדורים ומגלגלים אותם בקוקוס.

בתיאבון!

עוד ממני

לא כדאי לפספס