עוגת פאדג' שוקולד כשרה לפסח | מתכון של שיינא גרשוביץ - שופרסל גרין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

שיינא גרשוביץ ואנה ארונוב מכינות לפסח פאדג' שוקולד טחינה בלי גלוטן

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לעוגת פאדג' שוקולד עם טחינה ללא גלוטן

לפני שבועיים בערך באתי לבית של אנה ארונוב להכין מנה לפסח.
כמובן שבתוך שניות כבר ידענו שזה עומד להיות קינוח מתוק! (כי אם אפשר אז למה לא?)
מה היה לנו באותו יום?
בעיקר דיבורים על ההריון (לא שלי כן?)
ריקודים (שלימדתי את אנה), הכרות עם אייל שלא אכל כמעט מהעוגה, ובעיקר בעיקר היה לנו טעים ומושחת לא מושחת סטייל.
אנה, נתראה בפסח הבא, או בדייט הבא שלנו.

פאדג' שוקולד בלי גלוטן

מרכיבים

5 ביצים בגודל M שופרסל green
1/2 כוס קקאו
כוס טחינה גולמית שופרסל green
1/3 כוס מייפל (אפשר להמיר בכל ממתיק ולהוסיף אם אתן אוהבות מתוק)
כוס קמח שקדים
2 כפות אבקת אפייה
כוס משקה שקדים ללא סוכר שופרסל green (כוס=250 מ"ל) אפשר להמיר בכל נוזל
לציפוי:
2 כפות קקאו
כף מייפל שופרסל green
3 כפות טחינה שופרסל green

אופן ההכנה:

1. מערבבים תחילה ביצים, מייפל, משקה שקדים וטחינה. לאחר מכן מוסיפים את היבשים - קמח, אבקת אפייה, קקאו - ומערבבים עד לבלילה אחידה.

2.מעבירים לתבנית אינגליש קייק (או תבנית מלבנית) ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 40 דקות.

3. מערבבים את חומרי הציפוי. נותנים לעוגה להתייצב ומורחים את הציפוי. תהנו.

 

 

לעוד מתכונים לפסח, לחצו כאן

עוד ממני

לא כדאי לפספס