פסטה אלפרדו טבעונית | מתכון של שיינא גרשוביץ - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פסטה אפויה טבעונית - מתכון שבועות של שיינא גרשוביץ

תמונה גרסת הדפסה

מתכון של פסטה אלפרדו טבעונית אפויה

יש קלאסיקות של שבועות שאפשר לאכול בכיף לאורך כל השנה, רק שהרבה פעמים קשה למצוא אלטרנטיבות מתאימות לחג ללא גלוטן. ועוד יותר קשה לעמוד בפיתוי של כל הפחמימות עתירות הגלוטן על שולחן החג…

בעזרת ספגטי אורז תירס של שופרסל GREEN יצרתי וריאציה לפסטה אלפרדו שהיא לא רק ללא גלוטן אלא גם טבעונית, והכי חשוב, בניחוח שבועות. בתיאבון:

פסטה אפויה טבעונית ללא גלוטן

חומרים

חבילת ספגטי אורז תירס GREEN

2 כוסות נוזל קוקוס (500 מ׳ל)

2 כוסות מים רותחים

בצל פרוס 

7 פטריות פרוסות

חופן גבינה צהובה טבעונית 

 

אופן ההכנה:

  1. נטגן את הבצל והפטריות עם מלח עד שהם נהיים שחומים.
  2. נוסיף את נוזל הקוקוס ונמשיך לבשל עד שמצטמצם מעט (2 דקות).
  3. נשבור את הספגטי ונניח בתבנית שמותאמת לתנור. 
  4. נשפוך את הרוטב על הספגטי ונוסיף את המים.
  5. נערבב ולבסוף נפזר את הגבינה צהובה על הפסטה.
  1. נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך חצי שעה, תוך כדי נפתח ונערבב (אפשר תמיד להוסיף עוד מים).
  1. בתאבון וחג שמח!

 

 

לעוד מתכונים לשבועות, לחצו כאן

עוד ממני

לא כדאי לפספס