חטיף טוויקס | מתכון של שיינא גרשוביץ - מגזין שופרסל גרין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

חטיף טוויקס בגרסה המאוזנת מ-6 מרכיבים - מתכון של שיינא גרשוביץ

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לחטיף טוויקס ביתי


הדבר שהכי עזר לי לשמור על שפיות בתקופה האחרונה (פסח כן?) , ויעזור לי בתקופה הבאה עלינו לטובה זה.... מתוקים!
לא מתנזרת מהם לעולם! יוצרת אותם בעצמי (בצורה הכיייי מושחתת לא מושחתת) וככה אני לא מרגישה חסך , כי חסך מביא אותי לשבת על עוגה שלמה בסופ"ש. ב-12 בלילה.
ממליצה תמיד שיהיה איזה נישנוש קטן במקפיא, לשעת הצורך, סמכו עליי, הוא מרפא את החשקים ברגע.

אז מה צריך לטוויקס האגדי (עם קרמל שהוא לא חמאת בוטנים):

מרכיבים ל-8 מנות 

לתחתית:
2 כוסות קמח שיבולת שועל שופרסל green
כף מייפל שופרסל green (אפשר להמיר בכל ממתיק)
3/4 כוס משקה שקדים ללא סוכר שופרסל green (אפשר להמיר בכל נוזל)
לשכבת הקרמל:
כוס וחצי סוכר קוקוס
כוס וחצי נוזל קוקוס שופרסל green
לשכבת שוקולד:
חבילת שוקולד מריר 85% קקאו


אופן ההכנה:

1. לתחתית: מערבבים את המרכיבים עד לבצק אחיד ומשטחים בתבנית מלבנית קטנה או אינגליש קייק ומכניסים למקפיא.
2. לשכבת הקרמל: מערבבים את סוכר הקוקוס עם הנוזל קוקוס בסיר/מחבת קטנה על אש נמוכה למשך 35-40 דקות עד שהכל מצטמצם ומתקבל נוזל צמיגי.
3. מוזגים את הנוזל מעל התחתית ונכניס למקפיא למשך חצי שעה. מוציאים וחותכים למלבנים.
4. ממסים את השוקולד במיקרוגל ומוזגים מעל לכל לציפוי מלא. מחזירים למקפיא. 
תהנו ❤️
*איחסון: במקפיא. מחכים כמה דקות כשמוציאים כי אז זה טיפה קשה.

עוד ממני

לא כדאי לפספס