קינוח מצות ושוקולד | מתכון של שיינא גרשוביץ - שופרסל גרין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

המצה המפנקת שלי: מתכון לקינוח מצה שוקולדי של שיינא גרשוביץ

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לקינוח מצות ושוקולד משני מרכיבים

פינוק מתוק לגמרי יכול וצריך בעיניי להיות גם בריא וטעים. אין שום סיבה לא לשלב שוקולד מריר, פירות או חמאת בוטנים טבעית בקינוח וליהנות גם בלי כמויות של סוכר או אחוזי שומן. אפשר ליהנות מטעם מעולה ועושר תזונתי ולשמור על איזון מול הארוחות המושחתות המחכות לנו בפסח. הפעם לכבוד פסח, הלכתי על הגרסה הכשל"פית עם מצות מקמח מלא. אם יש לכם אקסטרה מצות או אורחים ברגע האחרון, הקינוח הזה הוא הפתרון המושלם:

 

קינוח מצה ושוקולד משני מרכיבים

חומרים

4 מצות מקמח מלא green

2 חבילות שוקולד מריר 85% קקאו (200 גרם)

*אופציונאלי: להוסיף 2 כפות חמאת בוטנים טבעית green

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה, שוברים את המצות לחתיכות קטנות (אפשר בעזרת פטיש שניצלים).

  2. ממסים את השוקולד במיקרוגל למשך דקה וחצי.

  3. מערבבים את השוקולד עם המצות עד לתערובת אחידה (בשלב זה אפשר להוסיף חמאת בוטנים).

  4. מעבירים לשקעי קאפקייקס ונכניס למקפיא מינימום שעה.

  5. מוציאים ואוכלים בכיף.

 

 

לעוד מתכונים לפסח, לחצו כאן

 

עוד ממני

לא כדאי לפספס