גרנולה ביתית עם מנקאי | מתכון של שיינא גרשוביץ - שופרסל גרין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

ארוחת הבוקר של שיינא גרשוביץ ליום המשפחה: גרנולה מנקאי

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לגרנולה ביתית עם מנקאי

 

בכל בוקר בבית שלנו בילדותי, היו שתי אפשרויות לבחירה: דייסת שיבולת שועל או מוזלי.

איכשהו, וטוב שכך, המנות הללו הפכו להיות הרגל עד עצם היום הזה.

אמא שלי תמיד שמה דגש בבית על בריאות, ועל חשיבות אוכל מזין לגוף שלנו, במיוחד בבוקר. היא נהגה לחזור על המשפט הידוע: "ארוחת בוקר זאת הארוחה הכי חשובה ביום". רק שנים אחרי באמת הבנתי לעומק את החשיבות של הדברים ויותר מזה, הרגשתי אותם.

החלטתי להוסיף לארוחת הבוקר הקבועה שלי מנקאי, דרך מצוינת להוסיף יתרונות תזונתיים מובילים לתפריט היומי בקלי קלות.

 

ארוחת הבוקר של שיינא - גרנולה מנקאי

מרכיבים:

כוס וחצי שיבולת שועל עבה שופרסל green

3 כפות סילאן (אפשר להמיר בכל ממתיק) שופרסל green

כף חמאת שקדים (אפשר להמיר בחמאת בוטנים) שופרסל green

חופן קשיו

חופן רצועות קוקוס

קוביית מנקאי

אופציונאלי: חמוציות, גוג'י ברי, שקדים, אגוזים, תמרים, שומשום, כוסמת, לפי מה שאוהבים

להגשה:

יוגורט

פטל אדום

חמאת בוטנים טבעית

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל המרכיבים עד לתערובת אחידה. 
  2. משטחים בתבנית ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 15-20 דקות (תוך כדי פותחים ומערבבים לפחות פעם אחת).
  3. מניחים מעל יוגורט עם פטל אדום מעוך וחמאת בוטנים טבעית.

 

והכי חשוב, נהנים ❤️ יום משפחה שמח!

 

לעוד מתכונים טבעוניים מיוחדים, לחצו כאן

עוד ממני

לא כדאי לפספס