הבחירה הקיצית של ריטה גולדשטיין | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

הבחירה הקיצית של ריטה גולדשטיין

תמונה גרסת הדפסה

ארטיק יוגורט, טחינה, חמאת בוטנים וסילאן
ל-4 ארטיקים של 60 מ"ל כל אחד:
רכיבים:
240 מ"ל יוגורט עזים (אפשר גם יוגורט רגיל, מה שאוהבים)
4 כפות טחינה גולמית
​​3 כפיות חמאת בוטנים עם או בלי שברי בוטנים
סילאן כמה שאוהבים (כ-2-3 כפות)
3 כפיות חמאת בוטנים עם או בלי שברי בוטנים
סילאן כמה שאוהבים (כ-2-3 כפות)
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את הטחינה הגולמית עם היוגורט וחמאת הבוטנים,
מזלפים סילאן בעדינות ומקפלים אל תוך התערובת על מנת שיישמרו הבדלי הצבע בין התערובת המקורית לסילאן,
מקפיאים בתבניות לשמונה שעות.
לאחר שמוציאים את הארטיק מהתבניות ניתן לצפות בשברי בוטנים קלויים או פולי קקאו מרוסקים.
ארטיק בננה, תמר, אוכמניות
כמויות ל-4 ארטיקים של 60 מ"ל כל אחד
1 בננה בשלה
2 תמרים ללא חרצן
1/2 כוס משקה קוקוס אורז או כל חלב צמחי שאוהבים
3 כפות אוכמניות קפואות שמפשירים קודם במעט מים 
אופן ההכנה:
מניחים את כל הרכיבים בכוס של הבלנדר וטוחנים היטב,
ממוזגים לתבניות ומקפיאים לשמונה שעות.
אחרי ההקפאה, ניתן לצפות את הארטיק בשבבי קוקוס או בשברי שקדים מולבנים.

עוד ממני

לא כדאי לפספס