שנת הלימודים בפתח: לרחלי קרוט יש מתכון מיוחד לתמר עם אגוז | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

שנת הלימודים בפתח: רחלי קרוט מכינה תמרים בציפוי שוקולד

תמונה גרסת הדפסה

תמר עם אגוז - הגרסה המשודרגת

4 מצרכים מעולים, 10 דקות (גג) הכנה ויש לכם ספק קינוח ספק נשנוש שהוא גם בריא ונותן אנרגיה וגם טעים כך שגם הילדים יתאהבו בו.

כי בינינו, לתת לילדים תמרים זה לא תמיד פשוט. המראה המוזר, הצבע הלא מאוד מפתה וגם העובדה שמדובר בפרי שנראה די מעוך לא עושים חסד לפרי הנהדר הזה.

מה עושים? הופכים ליצירתיים 😊

ממלאים כל תמר, ללא גרעין כמובן, בחמאת בוטנים או טחינה גולמית או ממרח אחר שהילדים או אתם אוהבים, אפשר גם חמאת שקדים או ממרח חלבה, ואז מניחים בפנים כל אגוז שתרצו.

שקדים, אגוזי מלך, פקאנים, אגוזי לוז – כולם יעבדו כאן.

ועכשיו הטריק – כדי להסוות את התמרים, ובואו נודה על האמת, גם כדי להפוך אותם לטעימים יותר, מצפים את החלק העליון בשוקולד מריר. פשוט  ממיסים 100 גרם שוקולד עם 3 כפות שמן קוקוס ומצפים את החלק העליון.

אני אוהבת לנעוץ בכל תמר ממולא קיסם ובעזרתו להכניס את התמר לשוקולד המומס ואז להיפטר מעודפי שוקולד אבל אפשר גם בעזרת כפית או מזלג.

בסיום, אפשר לעטר בקוקוס לבן או קלוי, שומשום, סוכריות צבעוניות, בוטנים גרוסים, אגוזים קצוצים או כל תוספת שאתם אוהבים.

והכי טעים? לשמור במקפיא ולאכול ישר כשזה קר. ממלא אנרגיה ומושלם לנשנוש בוקר לפני בית הספר או אחרי.


כדורי תמרים בריאים

עוד ממני

לא כדאי לפספס