רחלי קרוט מכינה קארי טופו | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

רחלי קרוט מכינה קארי טופו עבור ספר המתכונים של שופרסל גרין

תמונה גרסת הדפסה

תבשיל מהיר הכנה שישאיר אתכם עם טעם של עוד

קארי חמאת בוטנים עם קרם קוקוס וטופו של רחלי קרוט 

חומרים:

לקארי:
2 כפות שמן זית green
1 בצל לבן, קלוף
1 גזר גדול, קלוף
1 זוקיני או קישוא
1 כפית משחת קארי (אדומה או ירוקה או מאסאמן)
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית מלח
1 כף גדושה חמאת בוטנים green
1 קופסה קרם קוקוס
1/4 כוס בוטנים מומלחים, ללא קליפה
1 חבילה טופו green

להגשה:
חופן עלי כוסברה
אורז לבן מבושל או קינואה מבושלת

אופן הכנה:
1. קוצצים את הבצל לקוביות בגודל 1 ס"מ וחותכים  את הגזר והקישוא לקוביות בגודל 2 ס"מ.
2. בסיר רחב מטגנים את הבצל בשמן זית עד הזהבה קלה.
3. מוסיפים את הגזר ומבשלים ביחד במשך 5 דקות.
4. מוסיפים את הקישוא ומבשלים יחד במשך 5 דקות נוספות.
5. מוסיפים משחת קארי, כורכום, מלח, חמאת בוטנים, קרם קוקוס ובוטנים מומלחים ומערבבים היטב. מביאים את התבשיל לרתיחה.
6. כשתבשיל מבעבע חותכים את הטופו לקוביות בגודל 2-3 ס"מ ומוסיפים לתבשיל. מבשלים ביחד במשך 15 דקות או עד שהגזר רך.
7. מגישים עם עלי כוסברה לצד אורז לבן או קינואה.

לספר המתכונים המלא - לחצו כאן:

עוד ממני

לא כדאי לפספס