

תבשיל טופו בקארי מהיר הכנה שישאיר אתכם עם טעם של עוד
קארי חמאת בוטנים עם קרם קוקוס וטופו של רחלי קרוט
חומרים:
לקארי:
2 כפות שמן זית green
1 בצל לבן, קלוף
1 גזר גדול, קלוף
1 זוקיני או קישוא
1 כפית משחת קארי (אדומה או ירוקה או מאסאמן)
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית מלח
1 כף גדושה חמאת בוטנים green
1 קופסה קרם קוקוס
1/4 כוס בוטנים מומלחים, ללא קליפה
1 חבילה טופו green
להגשה:
חופן עלי כוסברה
אורז לבן מבושל או קינואה מבושלת
אופן הכנה:
1. קוצצים את הבצל לקוביות בגודל 1 ס"מ וחותכים את הגזר והקישוא לקוביות בגודל 2 ס"מ.
2. בסיר רחב מטגנים את הבצל בשמן זית עד הזהבה קלה.
3. מוסיפים את הגזר ומבשלים ביחד במשך 5 דקות.
4. מוסיפים את הקישוא ומבשלים יחד במשך 5 דקות נוספות.
5. מוסיפים משחת קארי, כורכום, מלח, חמאת בוטנים, קרם קוקוס ובוטנים מומלחים ומערבבים היטב. מביאים את התבשיל לרתיחה.
6. כשתבשיל מבעבע חותכים את הטופו לקוביות בגודל 2-3 ס"מ ומוסיפים לתבשיל. מבשלים ביחד במשך 15 דקות או עד שהגזר רך.
7. מגישים עם עלי כוסברה לצד אורז לבן או קינואה.
רוצים לגלות עוד מתכונים? בקרו ב-ספר המתכונים של שופרסל גרין!