רוני דואני מכינה סלט בורגול ישראלי | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

רוני דואני מכינה סלט בורגול ישראלי עבור ספר המתכונים של שופרסל גרין

תמונה גרסת הדפסה

זה הזמן לאזן כל ארוחה בסלט עתיר טעמים וצבעים

סלט בורגול ישראלי - מתכון של רוני דואני 

חומרים:

כוס בורגול מבושל green
חופן נדיב של פטרוזיליה
חופן חמוציות מיובשות שופרסל
100 גרם צנוברים
שמן זית אורגני green
מיץ מחצי לימון
מעט חומץ בלסמי

 

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את הפטרוזיליה דק. 
  2. מחממים מחבת ללא שמן וקולים את הצנוברים כ-7 דקות תוך כדי ערבוב מתמיד שלא ישרפו. 
  3. בקערה גדולה מערבבים את הבורגול עם שאר החומרים. מתבלים ומגישים קר. 

למתכונים מאוזנים נוספים של חברי הנבחרת: ספר המתכונים של שופרסל גרין 

עוד ממני

לא כדאי לפספס