שניצלים אפויים של קורין גדעון | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

שחיתות מאוזנת: שניצלים אפויים של קורין גדעון

תמונה גרסת הדפסה

שניצלים אפויים של קורין גדעון

מרכיבים:

  • 1 ק"ג שניצל עוף טרי
  • 1 כוס קמח לבן/כוסמין
  • לתערובת הביצים:
    • 4 ביצים L או 5 ביצים M
    • כף חרדל
    • כף מיונז (לא חובה)
    • כפית שטוחה מלח
    • כפית שטוחה פפריקה
    • חצי כפית פלפל שחור טחון
    • מי שאוהב חריף - כפית צ'ילי גרוס
  • 1 שקית פירורי לחם של גרין
  • מעט שמן (הכי בריא - שמן זרעי ענבים)
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה ומזלפים מעט שמן. 
2. בקופסה שבה הגיעו השניצלים מערבבים את כל החומרים לתערובת הביצים. משני צידיה מסדרים קמח ופירורי לחם. מימין לשמאל - קמח, ביצים, פירורי לחם.
3. מצפים כל שניצל בקמח, ביצים ופירורי לחם.
4. מסדרים את השניצלים על התבנית, מזלפים מעט שמן מעל ומכניסים לתנור שחומם מראש. אחרי 15 דקות הופכים את השניצלים וממשיכים לאפות 10 דקות נוספות.

טיפ קטן לתהליך עבודה נקי יותר: פרסו שני ניירות אפייה שישמשו משטח עבודה ובסיום - ישאירו לכם את השיש נקי.

בתאבון :)  

עוד ממני

לא כדאי לפספס