קורין גדעון מכינה ניוקי ערמונים ללא גלוטן | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

קורין גדעון מכינה ניוקי ערמונים ללא גלוטן עבור ספר המתכונים של שופרסל גרין

תמונה גרסת הדפסה

3 דקות של עבודה ויש לכם מנה מאוזנת, טעימה ונהדרת

ניוקי פטריות וערמונים ללא גלוטן של קורין גדעון

חומרים:

1 חבילה ניוקי green ללא גלוטן

6 כפות שמן זית

1 בצל לבן פרוס לטבעות

מרווה לפי הטעם (כ-10 עלים)

1 שן שום כתושה

1 סלסלת פטריות פרוסות

1 חבילת ערמונים בוואקום green

קמצוץ אגוז מוסקט

מלח דק green  
פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

אופן הכנה:

  1. בסיר מביאים לרתיחה מים.
  2. מחממים במחבת שמן זית, מוסיפים את הבצל ואת המרווה ומטגנים להזהבה קלה.
  3. מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן דקה נוספת.
  4. מוסיפים את הפטריות ואת הערמונים ומקפיצים יחד.
  5. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
  6. מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן.
  7. מסננים את הניוקי ומוסיפים למחבת. מערבבים היטב כמה דקות ומגישים.

למתכונים נוספים,

בקרו בספר המתכונים של שופרסל גרין !

 

עוד ממני

לא כדאי לפספס