מתכון לסלט וולדורף עם אננס | עומר מילר - מגזין שופרסל גרין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

הסלט המאוזן של עומר מילר

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לסלט וולדורף עם אננס טרי

בחום של ישראל, בקיץ שלנו שכבר חיכיתי שיבוא עלינו לטובה, אין כמו פירות וירקות טריים במהלך היום כדי לשמור על תזונה מאוזנת, במיוחד סלטים עם שילובים לא שגרתיים כמו שאני אוהב.

הסלט הבא הוא קצת שונה בנוף ויש בו המון טעמים עשירים ומתקתקים שמתאזנים בין מר למתוק. יש בו גם ניחוח קיצי בשילוב עם אננס ומיץ אננס, פרי שאני אוהב במיוחד. אני ממליץ לאכול אותו ליד בשר צלוי או טופו GREEN בתנור, עובד גם מעולה עם כל חלבון על הגריל!

שיהיה בתיאבון וקיץ מעולה לכולנו:

סלט וולדורף עם אננס טרי של עומר מילר

חומרים:

לסלט:

1 אננס טרי פרוס לקוביות

3 תפוחים ירוקים חמוצים קלופים לקוביות

ענף סלרי חתוך לקוביות

1/2 כוס אגוזי מלך

לרוטב:

3 כפיות מיונז אורגני שופרסל green

חצי כפית חרדל גרגרים

כפית גדושה דבש שופרסל green

1/4 כוס מיץ אננס

מלח

פלפל שחור גרוס

כף מיץ לימון

אופן ההכנה:

1. מערבבים את החומרים יחד.

2. את הרוטב מכינים בצנצנת נפרדת, משקשקים ומוזגים מעל.

3. נהנים ומשתפים אותי בתמונות ותיוגים שלכם!

 

צילום: סופגי

עוד ממני

לא כדאי לפספס