שנת הלימודים בפתח: נטלי דדון מתכוננת עם ריף | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

שנת הלימודים בפתח: נטלי דדון מתכוננת ומתרגשת

תמונה גרסת הדפסה

אני באופן קבוע מחפשת דרכים יצירתיות להעשיר את הנשנושים של ריף ומציעה לו מגוון חטיפים עם רכיבים תזונתיים שתורמים להתפתחות שלו. הכי מוצלח שלי זה שאני מוצאת את הזמן להכין בעצמי חטיף בריאות שאני יודעת בדיוק מה יש בו ומכניסה בו כל טוב. ללא חומרים משמרים, ללא סוכר מיותר ועם שלל ויטמינים ומינרלים חיוניים.

לקראת הכניסה לשנת לימודים חדשה אני תמיד מכינה מלאי שיהיה לי לתת לו לארוחת בוקר על הדרך או לנשנוש שאחרי בית הספר. כל עוד יש יותר חטיפים טבעיים מסוגים שונים בבית, כך גדל הסיכוי שלי לשלוט באיזון של התפריט. כל יום זו התחלה חדשה וכל יום מנסה מחדש להכיר לו טעמים ומאכלים חדשים.

מה הטריק שלכן להקפדה על נשנושים בריאים בבית?

למתכון שלי:

 

חטיף בריאות של נטלי דדון

 

מצרכים:

1 כוס שיבולת שועל 

1/4 כפית מלח

1/4 כוס קוקוס 

כוס אגוזי מלך קצוצים גס 

כוס אגוזי פקאן

כוס גרעיני חמניה

2/3 כוס חמוציות 

1/2 כפית תמצית וניל

1/4 כוס שמן קוקוס

1/3 כוס דבש

1/3 סילאן

 

אופן ההכנה:

  1. לחמם תנור ל 170 מעלות 
  2. להכין שתי קערות:

אחת למצרכים היבשים  (יש לערבב הכל יחד) 

אחת למצרכים הרטובים (יש לערבב טוב)

3. לשפוך את התערובת הרטובה לקערה של החומרים היבשים ולערבב הכל יחד

4. יש לשים על תבנית גדולה נייר אפיה, לשפוך את התערובת לתבנית מעל, לשטח ולהדק היטב בעזרת נייר אפייה

5. לאפות במשך 30-40 דקות או עד שהשכבה העליונה מזהיבה מעט. להוציא מהתנור ולצנן לגמרי

6.  בעזרת סכין לחתוך לחתיכות ולאחסן בקופסא אטומה (אין צורך במקרר)

בתיאבון!

עוד ממני

לא כדאי לפספס