שחיתות מאוזנת מאת נטלי דדון | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

שחיתות מאוזנת: המנה של נטלי דדון

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לספגטי בולונז מאוזן של נטלי דדון

חבילת פסטה שופרסל

500 גרם בשר אנגוס שופרסל - טחון

1/2 כוס בזיליקום שופרסל - קצוץ

5 שיני שום שופרסל - קצוצות

1 כף פפריקה מתוקה שופרסל

1 בצל קצוץ

1 קופסה עגבניות מרוסקות שופרסל

מלח

כף שמן זית

פלפל שחור

בזיליקום טרי לקישוט

 

אופן ההכנה:

1. במחבת מניחים את שמן הזית והבצל ומטגנים חמש דקות בערך

2. מוסיפים את השום, התבלינים היבשים ואת הבשר - אפשר להחליף בבשר הודו רזה כדי להפוך את המנה למאוזנת עוד יותר.

3. מערבבים ומפוררים את הבשר ומוסיפים את העגבניות המרוסקות, ואת הבזיליקום הקצוץ.

4. מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה. בינתיים, מבשלים פסטה בסיר נפרד, מסננים וכשהיא מוכנה, מוסיפים אותה לסיר הרוטב, מערבבים יחד ומכבים את האש. בתיאבון!

עוד ממני

לא כדאי לפספס