גולאש ערמונים | מתכון של ירדן הראל - מגזין שופרסל גרין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

נטלי דדון מכינה גולאש ערמונים חגיגי עבור ספר המתכונים של שופרסל גרין

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לגולאש בקר בשילוב ערמונים של נטלי דדון

גולאש ערמונים של נטלי דדון 

חומרים:

2 בטטה 

10 בצלי שאלוט

2 גזרים

חבילות ערמונים מקולפים green

קופסת גרגירי חומוס שופרסל או 300 גרם חיטה שופרסל

4 כפות פפריקה מרוקאית מתוקה במיכל שופרסל

כפית בהרט

מלח

פלפל

1 ק"ג בשר גולש שופרסל

עגבניות אורגניות חתוכות שימורים green

צנצנת עגבניות מרוסקות אורגני green

ראש שום שלם

סילאן אורגני green

 

אופן ההכנה: 

  1. בסיר בישול כבד מטגנים את בצלי השאלוט עם מעט שמן. 
  2. במחבת נפרדת מטגנים עם מעט שמן את קוביות הבשר עם מלח גס עד לסגירה. 
  3. מוסיפים את העגבניות והתבלינים. 
  4. מעבירים אחרי ערבוב כל הרוטב עם הבשר לסיר עם בצלי השאלוט, מוסיפים את ירקות השורש, הערמונים והחיטה חומוס מעל הכל את ראש השום  לפזר סילאן מעל לכל ולמלא במים כמעט עד כיסוי התבשיל לא לכבות לגמרי לסגור את הסיר ולתת לו להתבשל כארבע- חמש שעות.
למתכוני בשר בקר נוספים, לחצו כאן

 

 

עוד ממני

לא כדאי לפספס