נטלי דדון מכינה סלט עלים ירוקים עם טונה וביצה | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

חגיגת ירוקים: סלט מהיר לימים עמוסים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון סלט עלים עם טונה וביצה

בימים עמוסים של ביזנס ופלז'ר (העבודה והקריירה שלי היא גם פלז'ר מבחינתי!) אני לא תמיד מספיקה לאכול כמו שצריך.

חוטפת משהו פה, אוכלת על הדרך, אבל מה שבאמת מתחשק לי באמצע יום עסוק זה סלט ירוק מפנק עם קרוטונים וכל טוב.

בוסט של אנרגיה שלא עושה אותי כבדה. להיפך, הוא גורם לי להמשיך ולדחוף קדימה.

זה המתכון שלי לסלט לימים עסוקים, מה אתם אומרים? שתפו אותי אם יש לכם מתכון לסלט מושלם כדי שאני אקבל השראה לעתיד!

 

סלט ירוק מפנק

מרכיבים:

חצי צרור נענע

חצי צרור פטרוזיליה

חבילת עלי רוקט

חצי חבילת חסה רומיין

1 בצל קצוץ דק (מעדיפה סגול)

כוס עגבניות שרי חתוכות לחצי

חצי סלק מבושל חתוך לקוביות

2 ביצה קשה

חצי תפוח אדמה מבושל

חבילת טונה

פרוסת לחם - אני קולה צנים ואז חותכת אותו לקרוטונים, הכי טבעי ובלי שמן

לימון

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל המרכיבים מלבד הטונה, ביצה ותפוח אדמה.
  2. מעל, מניחים טונה, תפוחי אדמה ואת הביצה.
  3. מוסיפים רוטב אהוב וזוללים!

אני אוהבת רק שמן זית, לימון ומלח אבל אפשר להוסיף כל רוטב שאוהבים!

לגרסה הטבעונית, אפשר גם להכין טופו מוקפץ וטעים!



עוד ממני

לא כדאי לפספס