נטלי דדון מכינה סופגניות אפויות בבית | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אתגר חנוכה: מכינים סופגניות ביחד

תמונה גרסת הדפסה

סופגניות אפויות בתנור

כמו כל ילד כמעט, בני האהוב משתגע על סופגניות - קלאסיות, מצועצעות, צבעוניות, עם סוכריות, בלי סוכריות ובעיקר אם אפשר דונאטס עם הררי שוקולד והמון סוכר...מה טוב!

לכן, אתם יכולים לתאר לעצמכם כמה שמחתי לקבל מארז סופגניות מאוזן של תומר אומנסקי, הקונדיטור שלנו בנבחרת גרין, עם פחות קלוריות, שומנים וסוכר מהרגיל.

אני מאמינה באיזון, חושבת שריף צריך ליהנות מכל העולמות, גם מזין וגם מושחת, אבל איזה כיף שיש אלטרנטיבה שלא מתפשרת גם על הטעם.

האתגר שלי השבוע הוא לנסות ולשחזר את הסופגניות של תומר ולהכניס אליי הביתה מתכון חדש ומזין יחסית לחג. מכל השמן והסוכר שהחג הזה מביא איתו, לצד שמחה גדולה, נעים למצוא אלטרנטיבה מאוזנת שמקדמת את האתגר שלי, להכניס איזון תזונתי לבית. 

הלכתי על זה ובגדול, עקבתי שלב אחר שלב, צעד אחר צעד, עד שהגעתי לבצק שהיה נראה לי מושלם לעבוד איתו. התפיחה עבדה מושלם והסופגניות יצאו בהתאם - תמונות להמחשה (:

אני מאוד אוהבת את חנוכה, חג של משפחה וחברים מבחינתי. אוהבת לארח להדלקת נרות חגיגית ולפנק את אהוביי, הפעם, זה יהיה פינוק קצת יותר בריא. חג שמח לכל עם ישראל!

 

מתכון לסופגניות אפויות של תומר אומנסקי>

עוד ממני

לא כדאי לפספס