נועה רוזין מבשלת עבור ספר המתכונים של שופרסל גרין מתכון לפסטה כוסמין | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

נועה רוזין מכינה פסטה כוסמין עבור ספר המתכונים של שופרסל גרין

תמונה גרסת הדפסה

איזון חכם של הרבה ירקות ופסטה נהדרת מקמח כוסמין 

מתכון פסטה כוסמין עם שפע ירקות של נועה רוזין

חומרים:
פסטה פנה אורגני מכוסמין איטלקי מלא green 

3 גזרים, חתוכים לחצאים

 2בצלים סגולים, חתוכים לשישיות

8 פטריות, פרוסות

3 שיני שום, פרוסות

10 עגבניות שרי, פרוסות לחצאים

 1כוס אפונה קפואה שופרסל 

שמן זית אורגני  green

חופן עלי תרד

מלח דק שופרסל 

פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

חופן עלי טימין

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. מניחים את הגזרים והבצלים בתבנית, מתבלים עם מעט שמן זית, מלח גס ועלי טימין.
  3. מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות, עד שהבית מתמלא בניחוחות טובים והגזרים רכים. שימו לב שהבצלים לא נשרפים.  
  4. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, שומרים 1/2 כוס ממי הבישול עם תום ההכנה.
  5. במחבת גדולה (עדיף ווק) מוסיפים 2 כפות שמן זית ומחממים מעט.
  6. מוסיפים את פרוסות השום, ותוך דקה מוסיפים את עגבניות השרי החתוכות. מוסיפים למחבת את הפטריות ומטגנים מעט.
  7. מוסיפים את הגזרים והבצלים. אם אתם מרגישים בשלב זה שיש צורך לשמן עוד טיפה את המחבת, הוסיפו עוד 1-2 כפיות של שמן זית.
  8. מוסיפים את התרד, וברגע שנפחו יורד, מוסיפים את הפסטה למחבת.
  9. מוסיפים 1/4 כוס של מי הבישול של הפסטה. אם רוצים להסמיך יותר את הרוטב, מוסיפים עוד ממי הבישול.
  10. מעבירים לצלחת ומגישים לשולחן.

לספר המתכונים המלא - לחצו כאן:

ספר המתכונים של שופרסל גרין

עוד ממני

לא כדאי לפספס