עוגת ביסקוויטים חלבית | מתכון של ליקי רוזנברג - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מתכון שבועות של ליקי רוזנברג

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לעוגת ביסקוויטים חלבית עם מייפל

חמותי היא מספר אחת בבישול ואפייה וכל דבר שהיא מכינה זה באמת וואווו אבל יש עוגה אחת שהיא עוגת הדגל שלה וזו גם העוגה שבעלי הכי אוהב בעולם!

לכבוד שבועות נתנו לעוגה טוויסט קטן והוספנו לה מייפל אורגני וטעים וזה יצא פשוט מושלם וטעים מהצפוי,

גאה לשתף איתכם את התוצאה:

עוגת ביסקוויטים מייפל אגדית של סבתא רינה מאת ליקי רוזנברג

מרכיבים:

750 גרם גבינה 5%

2 שמנת מתוקה

1 שקית אינסטנט פודינג וניל

2 כפות סוכר

מייפל אורגני GREEN

2 חבילות פתי בר

1 נס קפה 

100 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה:

1. מקציפים מיכל אחד של שמנת מתוקה עם הפודינג וניל עד למרקם קרמי ואחיד ולהוסיף 2 כפות סוכר.

2. מוסיפים לקרם את הגבינה הלבנה ושתי כפות של מייפל.

3. לוקחים תבנית פיירקס, מכינים בצד קערת חלב ומוסיפים אליה קצת מייפל.

4. טובלים את הביסקוויטים בחלב ומניחים בתבנית.

5. על שכבת הביסקוויטים מורחים את מחצית מהקרם שהכנו ואז שוב מעל מסדרים ביסקוויטים שוב טובלים בחלב ומעל את המחצית השנייה של הקרם.

6. מניחים שכבה אחרונה של ביסקוויטים שטבלנו בחלב עם המייפל.

7. אופן הכנת הציפוי: ממסים במיקרו חצי מיכל שמנת מתוקה יחד עם 200 גרם שוקולד מריר עד לקבלת מרקם נעים ונותנים לזה קצת להצטנן.

8. שופכים את הציפוי על הביסקוויטים. מכניסים למקרר לכמה שעות. אפשר גם להכניס למקפיא ואז זו עוגת גלידה מושלמת!

 

לעוד מתכונים לשבועות, לחצו כאן

עוד ממני

לא כדאי לפספס