מתכון לעוגת פירות יבשים של ליקי רוזנברג - מגזין שופרסל גרין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

ט"ו בשבט: ליקי רוזנברג אופה עוגת פירות יבשים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לעוגת פירות יבשים ואגוזים

ט״ו בשבט מגיע וזו הזדמנות מושלמת להכיר לכם באופן אישי את חמותי המושלמת שבשבילי היא מלכת העוגות והעוגיות. אני והחברות שלי תמיד עפות על עוגיות המעמולים שלה אבל את זה נשמור ליום אחר. כיייייי, אתם פשוט חייבות וחייבים להכין את עוגת פירות היבשים המפורסמת שלה שאני מכורה אליה כבר 10 שנים והיא הדבר הכי פשוט להכנה אבל ללא ספק כזו שתגרוף עבורכם את כל המחמאות. בסוף הארוחה ככה עם התה, בבוקר מוקדם עם הקפה, בבוסט אנרגיה לפני אימון, בנשנוש אחה״צ של נפילת אנרגיה או כשאתם מתעוררים ב-2:00 בלילה (כמוני) ומתוך שינה מנשנשים את מה שיש על השיש.
אז בואו ניגש לעיניינים, כל מה שאתם צריכים למתכון הוא:

מרכיבים

200 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
100 גרם חמוציות
2 משמשים מיובשים קצוצים
5 תמרי מג׳הול אורגני שופרסל green מגולענים וקצוצים 
5-6 כפות סוכר חום green
6 כפות קמח (איזה שבא לכם)
1 חבילת אבקת אפייה
3 ביצים
1 כפית קינמון
1 כף קקאו

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
2. מערבבים הכל בקערה, מכניסים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
3. מכניסים את העוגה ל-50 דקות לתנור. אני ממליצה לתת לה לחכות, להצטנן אפילו להתקרר ולהכין תה צמחים ולהנות מהרגע.

עוד ממני

לא כדאי לפספס