קרוטונים כשרים לפסח | מתכון של ליקי רוזנברג - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

המצה המפנקת שלי: מתכון לקרוטוני מצה של ליקי רוזנברג

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לקרוטונים כשרים לפסח

הכירו את קרוטוני המצה שלי! בגדול, טעם הילדות שלי הוא מצה עם גבינה לבנה. כן, אני יודעת שזה נשמע מוזר ודי משעמם אבל זה הממרח שהכי אהבתי בתור ילדה, בלי תוספות ובלי כלום.

שופרסל גרין איתגרו אותי למצוא מתכון חדש, מאוזן וטעים עם מצה וקצת יותר הרפתקני מהרגיל, אז פניתי מיד לפרטנרית המושלמת שלי למטבח, תמרה אהרוני, שמכירה אותי הכי טוב שאפשר ותמיד עוזרת לי להתאים את הטעם שלי לערך התזונתי המתאים שאני מחפשת. תמרה מיד אמרה לי להכין קרוטונים ולהוסיף אותם לסלט היומי והשמח שלי. רעיון גאוני, בתור חובבת סלטים שכמותי!

תוך עשר דקות היתה לי תוספת מושלמת וכשרה לפסח לסלט, למרק או סתם ככה לנשנש בקערה.

ועכשיו, למתכון הפשוט בעולם:

הקרוטונים של ליקי רוזנברג

רכיבים:

3 מצות אורגניות של green, שבורות לחלקים

שמן זית אורגני שופרסל green

מלח

פלפל שחור

זעתר

אפשרי: קצח למי שאוהבים!

 

אופן ההכנה:

  1. שוברים את המצות לחתיכות קטנות.

  2. מורחים את המצה משני צידיה בשמן זית.

  3. מפזרים מעל מלח ופלפל שחור וקצת זעתר לפי הטעם.

  4. מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות לשמונה דקות או טיפה יותר, עד שהמצות מזהיבות.

בתאבון!

 

לעוד מתכונים לפסח, לחצו כאן

עוד ממני

לא כדאי לפספס