מתכון לקערת אסאי בתוספת מנקאי של ליקי רוזנברג - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

ארוחת הבוקר של ליקי רוזנברג ליום המשפחה: אסאי בול מנקאי

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לקערת אסאי בתוספת מנקאי של ליקי רוזנברג

המנה האהובה עליי היא אסאי בול! אני בגדול יכולה לחיות על קערות אסאי. אני אוהבת אוכל קריר, זמין, טעים ומלא בוויטמינים וגם מעדיפה שיראה מושלם. 

המנה הזאת היא מנת הדגל של סטודיו ליקי׳ס וכל מי שמסיים אימון עובר לאזור האוכל ומתפנק לו בקערה טעימה, מושלמת לבוקר אבל גם לכל יום ושעה.

מה שהכי מרגש אותי במנה הזו זה שלמרות שכולם יודעים שאני לא בשלנית גדולה ובעלי הוא השף בבית, זו המנה היחידה שאני מכינה לדון הבן שלי והוא מטורף עליה וזה כבר הופך אותה לדבר האהוב עליי! 

 

אסאי בול בתוספת מנקאי סופר פוד של ליקי רוזנברג

מרכיבים:

1 קובייה קפואה של מנקאי

1/2 טבליה של אסאי

1 בננה קפואה (חתןכה לקוביות)

4 חתיכות של מנגו 

4 תותים קפואים

2 תמרים קפואים שופרסל green

1/2 כוס מים

1 כוס משקה שקדים שופרסל green 

אפשרויות לטופינגס:

בננה טרייה 

תותים טריים

אוכמניות

תמר מג׳הול אורגני שופרסל green חתוך חתיכות קטנות 

שבבי קוקוס קלוי

גוג׳י ברי

פרוסות קיווי (בגדול, כל פירות העונה משתלבים פה פגז!)

סילאן  green 

חמאת בוטנים טבעית שופרסל green

טחינה גולמית שופרסל green

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל המרכיבים יחד. משתדלים שהמשקה שלא יכסה לגמרי את הפירות כמו בשייק לקבלת מרקם סמיך.

  2. מוזגים לקערה. ממלאים בטופינגס האהובים עליכם.

לעוד מתכונים טבעוניים, לחצו כאן

עוד ממני

לא כדאי לפספס