סלט אנדיב ברוטב ויניגרט של אהרוני - מגזין שופרסל גרין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

סלט אנדיב ברוטב ויניגרט של אהרוני

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לסלט אנדיב ברוטב ויניגרט

 

לסלט 

סלסלת פטריות טריות, מוצקות וסגורת, פרוסות עבה

חבילת אנדיב מפורק לעלים

עירית קצוצה

 

לרוטב

2 כפות מיונז אורגני green

2 כפיות חרדל

2 כפות שמן זית אורגני green

3 כפות מיץ לימון

2 שיני שום כתושות

מלח

פלפל גרוס

 

אופן ההכנה:

1. מערבבים את חומרי הרוטב היטב.

2. מערבבים את האנדיב והפטריות, יוצקים על הסלט, מפזרים עירית מעל ובתיאבון.

למתכונים טבעוניים נוספים, היכנסו עכשיו.

עוד ממני

לא כדאי לפספס