מתכון פסטה רוזה של ירדן הראל | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

שחיתות מאוזנת: פסטה רוזה של ירדן הראל

תמונה גרסת הדפסה

מתכון פסטה רוזה של ירדן הראל
חבילת פסטה קמח כוסמין מלא
2 מכלים של עגבניות קלופות שופרסל גרין
1 מיכל שמנת לבישול 9%
4 שיני שום קצוצות
1 בצל קצוץ
עלי בזיליקום טריים
ערמונים
מלח פלפל לפי הטעם 
אופן ההכנה:
1. בסיר עם מעט שמן ומלח מוסיפים את הפסטה ומכסים במים ומביאים לרתיחה כעשר דקות.
2. מוציאים, מסננים ושמים בצד.
לרוטב:
1. מטגנים שום ובצל עם מעט שמן זית.
2. מוסיפים את העגבניות והבזיליקום ומערבבים.
3. כעבור דקה מוסיפים את השמנת לבישול ומערבבים היטב. מוסיפים את המלח והפלפל, טועמים ומשפרים אם צריך.
4. לאחר שתי דקות על אש גבוהה, מוסיפים את הפסטה ומערבבים הכל היטב.
מי שאוהב (לא חובה) מוסיפים מספר ערמונים ומורידים מהאש.
בתיאבון!

עוד ממני

לא כדאי לפספס