עוגיות שוקולד ללא גלוטן של ירדן הראל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עוגיות שוקולד ללא גלוטן של ירדן הראל

תמונה גרסת הדפסה

עוגיות שוקולד ללא גלוטן

חומרים

250 גרם שוקולד מריר
120 גרם חמאה רכה
2 ביצים בגודל M
כוס קמח ללא גלוטן שופרסל green
רבע כוס קקאו
כפית תמצית וניל
150 גרם סוכר חום
חצי כפית אבקת סודה לשתיה
1 כוס שוקולד צ׳יפס לבחירתכם, אני עשיתי חצי לבן חצי חלב🙃

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. ממיסים במיקרו/ בבן מארי את השוקולד. מניחים בצד שיתקרר.
3. במיקסר/קערה מערבבים את החמאה והסוכר עד לתערובת אחידה.
4. לאחר שהשוקולד התקרר, מוסיפים לתערובת החמאה ולערבב בתנועות קיפול.
5. מוסיפים את הביצים ולהמשיך לערבב עד לתערובת אחידה.
6. מוסיפים את הקמח, קקאו, סודה לשתייה ותמצית הווניל ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים עירבוב קצר.
7. בעזרת כפית יוצקים עוגיות בתבנית עם נייר אפיה, עם מרווחים. אופים בין 8-10 דק, תלוי בעוצמת התנור.

עוד ממני

לא כדאי לפספס