תפוח מסוכר על מקל | מתכון של ירדן הראל - מגזין שופרסל גרין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מתכון יום העצמאות של ירדן הראל - ממתק תפוחים על מקל

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לממתק תפוח מסוכר על מקל

אני ירדן ואני מכורה לקינוחים על מקל 👋🏼 פופקייקס, שיפודי מרשמלו קבוע ב׳על האש׳ ואין חגיגות עצמאות בלי תפוח מסוכר וצמר גפן מתוק/שערות סבתא/ענן על מקל/שמבלולו- למה יש לזה כל כך הרבה שמות?! בקיצור, השנה בפעם הראשונה הכנתי תפוח מסוכר על מקל ויצא לי לא רע בכלל:) אז אם תראו ביום העצמאות דוכן חדש במדרחוב בנהריה תבואו להגיד לי שלום 🍎🍡

חומרים

סירופ מייפל שופרסל green

תפוחים (אני השתמשתי באדומים - אפשר בכל סוג שרוצים)

שבבי קוקוס

לקישוט: 

חטיף תפוחונים

מרשמלו

אופן ההכנה:

1. מחממים סירופ מייפל בסיר קטן על אש בינונית רק עד לבעבוע קל. מסירים מהאש. 

2. טובלים את התפוח בסירופ עד שהוא מצופה לחלוטין. מכניסים לקירור. 

3. מוציאים מהמקרר אחרי מספר שעות, טובלים בשבבי קוקוס. משחילים על שיפוד, מוסיפים תפוחונים לקישוט ואוטמים עם מרשמלו קטן.

 

למתכונים ליום העצמאות נוספים, לחצו כאן

עוד ממני

לא כדאי לפספס