ירדן הראל מכינה פנקייק בננה ומייפל | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

ירדן הראל מכינה פנקייק בננה ומייפל עבור ספר המתכונים של שופרסל גרין

תמונה גרסת הדפסה

הבקרים שלנו טובים ומאוזנים יותר עם פנקייק ריחני שכזה

פנקייק בננה ומייפל של ירדן הראל 

חומרים:
2 בננות

400 גרם קמח תופח שופרסל 

300 גרם רסק תפוחים ללא תוספת סוכר green

1/4 כוס שמן קוקוס אורגני green

1/4 כוס סירופ מייפל אורגני green 

כף תמצית וניל

כוס משקה סויה אורגני green

1/2 כפית מלח דק שופרסל

אופן ההכנה: 

  1. בקערת מיקסר עם וו מקצף מועכים ומרסקים את הבננות. מוסיפים את כל המצרכים הרטובים ומפעילים את  המיקסר במשך כדקה.
  2. מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה יחסית חלקה.
  3. מחממים מחבת עם כפית שמן קוקוס ובעזרת מצקת יוצרים פנקייקים בגודל הרצוי (אפשר להשתמש ברינג(. 

יוצרים ערימת פנקייקים ומקשטים עם פירות שאוהבים/אבקת סוכר/שבבי קוקוס וסירופ מייפל.

לעוד מתכונים מאוזנים ומפנקים:

עוד ממני

לא כדאי לפספס