סלט סלק ותפוחי עץ רד מון | מתכון של ירדן הראל - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אתגר תפוחי העץ של ירדן הראל

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לסלט סלק עם תפוחי עץ רד מון

בזכות המשלוח של שופרסל גרין שהגיע עם שלל סוגי תפוחים, זכיתי לטעום בפעם הראשונה תפוח רד מון, אדום-אדום מבפנים וחמצמץ מבחוץ. מעבר לעובדה שהוא יפה ופוטוגני להפליא, הוא טעים וקריספי, וגם מזכיר לי את תפוח גרנד סמית׳ הירוק, האהוב עלי מילדות.

אני אוהבת קינוחים עם פירות ועוגות המשלבות פירות אבל אני הכי הכי אוהבת פירות טריים, בעיקר כשהם בשיא העונה.

אחרי חג מוצף מטוגנים וקרמים התחשק לי להכין מנה קלילה ומאוזנת. תמיד התחברתי לשילובי טעמים כמו מתוק ומלוח או מתוק וחמוץ אז החלטתי להכין סלט רד מון שיש בו שילוב טעמים מיוחד, עם רוטב מתקתק. הוא צבעוני, קליל ולא פחות חשוב: הוא מצטלם נהדר (:

 

מצרכים

1 תפוח רד מון

2 סלקים

צרור קטן של פטרוזיליה

1/3 כוס אגוזי מלך

1/3 כוס קוביות בולגרית

1/3 כוס ענבים

לרוטב:

כף מייפל אורגני שופרסל גרין

כף מיץ לימון

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. חותכים את התפוח לפרוסות, את הסלקים לקוביות או חתיכות קטנות.
  2. לרוטב: כף מייפל אורגני של שופרסל גרין, כף מיץ לימון ומלח לפי טעם (אנחנו שמנו חצי כפית וזה היה מספיק).
  3.  קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים את קוביות הבולגרית, האגוזים והענבים. מערבבים ונהנים, מוסיפים רוטב לפי החשק!
  4. בתיאבון!

עוד ממני

לא כדאי לפספס