מתכון לסופגניות אפויות של ירדן הראל | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אתגר חנוכה: סופגניות אפויות עם טוויסט משלי

תמונה גרסת הדפסה

ירדן הראל אופה סופגניות בתנור, מתכון של תומר אומנסקי

אני בן אדם של קיץ, אוהבת שמלות שמתבדרות ברוח, שמש חמימה שעוטפת ומלטפת אותי וכובעים רחבי שוליים שמגנים עליי וגם כמובן מוסיפים סטייל ללוק קיצי. אה כן, ואוהבת גם חופשות חמימות, חופים יפהפיות, קוקטיילים קרירים ביום חם ו...נראה לי שהבנתם את הפואנטה, אני מאוד אוהבת קיץ!

 

דווקא בגלל זה, חגים של חורף משמחים אותי במיוחד, משום שיש פתאום סיבה לחגיגה והזדמנות למפגשים, חופשות וזמן איכות עם חברות, חברים ומשפחה. רוח החג נחתה אצלי בבית בצורת מארז סופגניות לוהט של הקונדיטור תומר אומנסקי המדהים, חבר נבחרת שופרסל גרין שלנו. המארז היה מלא בהפתעות בלי להיות מלא בסוכר וחמאה. במיוחד בשבילנו, וגם בשבילכם, תומר יצר מתכונים מאוזנים תזונתית לסופגניות סופר טעימות, ללא טיגון. 

מה זכיתי לטעום?

הראשונה, סופגניה מלוחה, טעימה ויצירתית, עם פקורינו וסלק. פעם ראשונה שטעמתי כזו וזה היה גם מיוחד וגם מעולה, הרגיש כמו בריוש עסיסי.

השנייה, סופגניה עמוסה בגאנש שוקולד לבן עם נגיעות לימון ותות טרי מעל...טעים כל כך ומרענן!

השלישית, מפתיעה במיוחד מבחינתי - סופגניה מלאה בחמאת בוטנים, שוקולד מריר של שופרסל גרין (71 אחוז) וריבת תות. תומר קרא לה "האמריקאית", אני מתארת לעצמי שבשל הדמיון לטעמים של חמאת בוטנים וריבה, השילוב האהוב על ילדים ומבוגרים בארה"ב. טעם עשיר כל כך, קשה להאמין שזו סופגניה אפויה.

האחרונה חביבה והאהובה עליי היא השוקולדית, אי אפשר לטעות עם קרם אגוזי לוז ובייגלה מוזהב לקישוט…פשוט תענוג.

כמובן שנעניתי לאתגר של תומר, לקחת את ההשראה שלו ולהיכנס איתה למטבח כדי ליצור גרסה משלי לקולקציה משלו. מה אתם אומרים, הצלחתי או לא? בכל זאת, סופגניות ביתיות זו משימה לא פשוטה…

אז לא רק שהצלחתי, גם הספקתי לפנק חברות ומשפחה במטעמים החגיגיים שלי. וההוכחות ? בתמונות שלפניכם (:

מאחלת לכל אחד ואחת מכם, חג שמח, מלא בחיוכים, צחוק וכמובן….סופגניות סופר טעימות!



עוד ממני

לא כדאי לפספס