המנה המושחתת והמאוזנת של יעל גולדמן גלידת צ'אנקי מאנקי ביתית - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

שחיתות מאוזנת: המנה הקיצית של יעל גולדמן

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לגלידת צ'אנקי מאנקי ביתית

בימים חמים שעוברים עלינו, אין כמו גלידה קרה כדי להצטנן וליהנות מרגע של נחת בתוך כל הסערות שמתחוללות מסביב.

הבעיה היא, שבגלידה שאנחנו אוכלים בחוץ, לפעמים קשה לשלוט ברמות הסוכר והשומן. זו הסיבה שאני אוהבת להכין גלידה בבית: עם פירות, ממתיקים טבעיים, קרם קוקוס וכל טוב! יש לך מתכונים מיוחדים לגלידה ביתית? טיפים משלכם? אשמח לחלוק איתכם מתכון של חברתי הטובה לירן כוהנר לגלידה ביתית מאוזנת וטעימה, המתאימה לקטנים ולגדולים!

מתכון גלידת צ'אנקי מאנקי ביתית של יעל גולדמן

מרכיבים:

2 בננות קפואות

3 כפות מייפל

שליש חלב קוקוס גרין

חצי חבילת שוקולד

100 גר אגוזים

100 גר פקאנים

 

אופן ההכנה:

1. לקצוץ שוקולד, אגןזים ופקאנים ולערבב עם שאר המרכיבים בבלנדר.

2. להקפיא במשך 5 שעות ולאכול בתיאבון!

 

 

 

עוד ממני

לא כדאי לפספס