יעל גולדמן מכינה פסטה פסטו | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

יעל גולדמן מכינה פסטה פסטו עבור ספר המתכונים של שופרסל גרין

תמונה גרסת הדפסה

שפע ירוקים וצנוברים בממרח שמשתדך לפסטה מאוזנת

פסטה פסטו של יעל גולדמן

חומרים: 

פסטה פוזילי  green

צרור בזיליקום
חצי צרור פטרוזיליה
חופן צנוברים
2 שיני שום
חופן אגוזי מלך
חופן שקדים
גוש קטן של פרמזן
כפית מלח דק שופרסל 

 

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 
  2. טוחנים את כל חומרי הפסטו יחד. טועמים ומתקנים תיבול של מלח ופלפל אם צריך. 
  3. אחרי סינון הפסטה מערבבים אותה כל עוד היא חמה יחד עם רוטב הפסטו בכמות לפי טעמכם. מגרדים פרמזן מעל ומגישים. 
  4. את רוטב הפסטו שנשאר אפשר לשמור בצנצנת במקרר כשבוע. 

לספר המתכונים המלא - לחצו כאן:

 

עוד ממני

לא כדאי לפספס