יעל גולדמן חוזרת לפשטות במטבח | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

יעל גולדמן חוזרת למתכונים קלאסיים

תמונה גרסת הדפסה

בגדול אני לא יודעת איך להרגיש לגבי המצב הזה, שהוא מצב חדש וכל כך לא נעים לכולנו.

אז אני כמו כולם, מנסה לשרוד עוד יום ואז עוד יום ולהמשיך לתפקד בקור רוח אבל יש משהו בתקופה הזו שבעצם נכפתה עלינו. לא בחרנו את ההתייחדות הזו כל אחד בביתו, ופתאום חזרנו להתכנס, להיות בבית, לבשל, לשחק ואני מנסה להוציא מזה את המיטב. 

מה מצאתי את עצמי עושה בפועל?

נכנסת למטבח, שהוא המקום המרגיע שלי, ויותר מזה, מצאתי את עצמי מבשלת דברים שלא בישלתי מזמן, וחוזרת למתכונים ישנים. אני מוצאת את עצמי שמתחשק לי להכין מנות קלאסיות, פשוטות, לא מתוחכמות. 

פתאום בער בי להכין עוגת קפה, הכי ביתית שיש עם טעמים מנחמים ומתוקים בבית. 

פתאום בא לי להכין פסטה אליו אליו, מנה שנטשתי אותה לטובת רוטב הפסטו המודרני יותר, וזו לגמרי חזרה לפשטות שמתחילה במטבח שלי.

 

מאחר ואני אבלה הרבה זמן בבית ועם שלושה ילדים והמשמעות היא המון ארוחות יחד, אשמח לקבל רעיונות ומתכונים צמחוניים לארוחות צהריים, ערב, בוקר. שלחו לי – כי מתכונים חדשים ומקוריים יתקבלו בשמחה!

עוד ממני

לא כדאי לפספס