יעל גולדמן מברכת לחג הפסח | מגזין שופרסל - נבחרת גרין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

יעל גולדמן חוגגת פסח מרחוק

תמונה גרסת הדפסה

מי היה מאמין שרק לפני כמה רגעים הכנתי חרוסת במו ידיי. כן, כן, גם קניידלך. לראשונה בחיי.

הכל מוזר השנה, הכל שונה, תחושה אחרת ולא ממש חגיגית בלשון המעטה. אני מנסה לעשות סדר ביתי שיתן לנו את אווירת החג החסרה ויוציא אותנו קצת מהשגרה המעיקה. אין ברירה אחרת לדעתי. בסוף כולנו נהיה בני חורין וחשוב לשמור על השפיות בינתיים ולא ליפול לדכדוך, גם כשמאוד קשה. ואם יש ימים יותר מדוכדכים, אז מה. זה בסדר. רק צריך לקום ביום שלמחרת ולהמשיך לתפקד כרגיל ולנסות להישאר חיוביים.

הריחוק מההורים והמשפחה בסדר פסח הוא בלתי נתפס וכמו כולם בטח נמצא את עצמנו בשיחת זום חגיגית.

וכדי לנסות להכניס לכם קצת אווירת חג, ובנימה אופטימית יותר, ככה מכינים חרוסת למתחילים:

בקערת מג'ימיקס טוחנים את המרכיבים הבאים לפי הכמויות שאתם אוהבים: תמרים, צימוקים, תירוש ותפוחים לחרוסת בסיסית ובגירסה שלי מומלץ להוסיף גם חמוציות, קינמון, סילאן, אגוז מוסקט ושמן קוקוס. אפשר להתפרע עם כל הפירות היבשים שאתם והמשפחה אוהבים.

מאחלת לכל הקוראות והקוראים חג מלא בבריאות ובשמחה למרות כל הלחצים מסביב והקשיים של החג במתכונת כזו הזויה. אוהבת אתכם ומקווה שנחזור לשגרה כמה שיותר מהר. 

עוד ממני

לא כדאי לפספס