יעל גולדמן נהנית מאכילת פירות יבשים כל השנה | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

ט"ו בשבט הגיע: חגיגה במטבח

תמונה גרסת הדפסה

יעל גולדמן נהנית מאכילת פירות יבשים כל השנה

לאורך כל השנה אני מתה על פירות יבשים מכל המינים והסוגים, החל מהתפוחים היבשים הרכים ועד המשמשים המיובשים (משמשים אוזבקים זה החיים למי שעוד לא טעם!). 

והפירות היבשים הם אלו המלווים את אחת המנות האהובות עלי, זו שאני מכינה כשיש לי מוזה: דייסת קוואקר. לדייסה אני מוסיפה גוג׳י ברי, פרי מיובש שהוא גם מזון על, גם נחשב לכזה שתורם לאנטי אייג'ינג וגם בעל צבע אדום כיפי שמגוון לי את הצלחת, וגם פרי מיובש שגיליתי לאחרונה בשם גולדן ברי שהוא בעיניי ממש להיט. 

ואם אני לא מוסיפה את הפירות לדייסה, אני משתדלת שיגיעו בדרכים שונות לאזן את הגוף: אני אוהבת להוסיף גם צימוקים לדייסה, מעל קורנפלקס ולפעמים סתם אוהבת לנשנש מהקופסה ככה סתם. חטיף מתוק, זמין וטוב לגוף. וכשאני מגיעה לאחותי, שהיא אלופת השייקים, היא מלמדת אותי טריקים של מתקדמים ומוסיפה חומרי גלם לא צפויים בשייק כמו אננס וקיווי מיובש, חרוב מיובש ושלל הפתעות שתמיד משדרגות לי את השייק.

 

אני אפילו זוכרת שכשהייתי בהריון וקצת השקעתי בעצמי הייתי דוחפת לתיק קופסא קטנה עם תמרים, אגוזים, משמשים, ושאר הפירות היבשים כדי שיהיה לי מה לנשנש, כי אי אפשר להתמודד עם רעב של הריון ופירות מיובשים עזרו לי לשלוט בזה בהצלחה ובאיזון בכי טוב שיש.

מבחינתי פירות יבשים הם חגיגה כל השנה! מאחלת לכם חג שמח ומתוק!



עוד ממני

לא כדאי לפספס