סלט יווני | מתכון של יעל גולדמן - מגזין שופרסל גרין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

הסלט המאוזן של יעל גולדמן

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לסלט יווני של יעל גולדמן

הקיץ הגיע!

שזה אומר בשבילנו…

ים,

אבטיח,

מרפסות,

טיולים,

שייקים מפנקים,

וגם סלטים רעננים בימים שחם מדי לאכול שום דבר אחר!

אני אוהבת המון סוגי סלטים אבל אחד הפייבוריטים שלי הוא סלט יווני, גם כשאני רחוקה מאוד מהחלום של יעד חלומי באי יווני מפנק.

המרכיבים אמנם פשוטים, אבל עם כמה שדרוגים, רוטב ביתי וירקות מעולים, לא צריך יותר כלום.

קבלו את המתכון הקליל שלי:

 

סלט יווני של יעל גולדמן

מרכיבים:

1 עגבניה חתוכה לפרוסות

1 מלפפון גדול מקולף חתוך לעיגולים

פלפל אדום/ירוק/צהוב חתוך לפרוסות

בצל סגול חתוך לעיגולים

אבוקדו חתוך לקוביות

אפונת שלג חתוכה (לא חובה!)

גבינה בולגרית לפי הטעם, חתוכה לקוביות

לרוטב:

רבע כוס שמן זית GREEN

1 כף חרדל

שתי שיני שום כתושות

1 כפית מלח

3/4 כפית פלפל שחור טחון טרי

1/3 כוס חומץ תפוחים GREEN

 

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה.

2. מכינים את הרוטב בצנצנת, משקשקים את כל המרכיבים יחד.

3. מוזגים את הרוטב על הסלט.

4. נהנים מכל ביס וחולמים על חופשה יוונית (:

 

 

לעוד מתכונים לשבועות, לחצו כאן

עוד ממני

לא כדאי לפספס