פודינג שוקולד טבעוני | שחיתות מאוזנת של ינאי פרישר גוטמן | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

שחיתות מאוזנת: פודינג שוקולד של ינאי פרישר גוטמן

תמונה גרסת הדפסה

פודינג טבעוני

מתכון פודינג שוקולד טבעוני של ינאי פרישר גוטמן

מצרכים:
1+1/2 אבוקדו בשל
1 בננה גדולה בשלה
1/2 כוס קקאו (אורגינל ולא ממותק)
1/2 כוס חמאת בוטנים (עדיפות לקראנצית אם יש)
1/2 כוס מייפל
1/4 כוס חלב שקדים
אופן ההכנה:
1. שמים את הבננה והאבוקדו במעבד מזון, מערבבים עד שנהיה קרמי,
2. מוסיפים את כל המוצרים האחרים ומערבבים במעבד מזון עד שנהיה מרקם קרמי,
3. מוסיפים עוד חלב שקדים אם צריך להוסיף למרקם אווריריות,
4. להוסיף עוד קצת אבקת קקאו אם צריך עוד טעם שוקולדי,
5. להוסיף עוד מייפל אם חסר מתיקות.
6. יש להעביר לכוסיות קטנות, לכסות ולהכניס למקרר ללילה, 
7. להגיש למחרת עם בוטנים שבורים מעל...וליהנות מכל רגע!

עוד ממני

לא כדאי לפספס