ינאי פרישר גוטמן מכין סלט קינואה עם עשבי תיבול | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

חגיגת ירוקים: ירוק ומרענן על הצלחת

תמונה גרסת הדפסה

סלט קינואה עם עשבי תיבול

מצחיק, אבל דווקא כשסוער בחוץ, אני אוהב לאכול סלט ירוקים קצוץ דק עם קינואה שעושה טוב לגוף וגם ללב, ומשאיר תחושה מרעננת של קיץ שעוד מעט כאן. אני צורך המון עשבי תיבול וירקות באופן קבוע, ומבחינתי זוהי חובה למען הבטן, הגוף והתחושה הכללית שהם נותנים. המתכון שלפניכם הוא רק סלט אחד מהקולקציה שמככבת אצלנו על השולחן לא מעט. 

קבלו את הגרסה שלי לסלט קינואה עם ירוקים קצוצים דק

 

מצרכים:

1.5 כוסות קינואה גרין מוכנה ומקוררת (אפשר גם קינואה אדומה למי שאוהב)

חצי צרור פטרוזיליה

חצי צרור נענע

2 עגבניות (אפשר גם לגוון עם שרי, זה יוצא נהדר!)

בצל ירוק 

מלפפון

אגוזי מלך או שקדים לפי הטעם

2 כפות שמן זית

לימון

מלח

פלפל שחור

 

הוראות הכנה:

  1. קודם כל, מכינים מראש קינואה ומצננים.
  2. קוצצים את הפטרוזיליה ואת הנענע ואת שאר הירקות ומוסיפים לקינואה.
  3. מתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל, ומערבבים.

טיפים שלי:

אפשר להוסיף חמוציות או צימוקים למי שאוהב מתיקות!

אפשר לפזר מעל גרעיני רימון בעונה!

ניתן להכין טחינה ירוקה, טחינה ופטרוזיליה יחד, שילוב מושלם מעל הסלט.

שיהיה בתיאבון!

עוד ממני

לא כדאי לפספס