בחירתו של רוי - קינואה או זרעי צ'יה? | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

בחירתו של רוי

תמונה גרסת הדפסה

קינואה או זרעי צ'יה?

 

עוד חודש עבר באתגר, עוד חודש בדרך להרצאה שתהווה את סיום האתגר בעצם. ככל שעוברים החודשים, הרעיון של ההרצאה ומימושה קורם עור וגידים והופך למציאות העתידית.

 

שינויים שחוללתי בתזונה שלי הם חלק מההרצאה, המשפחה כולה עברה שינויים בדרך לתזונה הנוכחית והמאוזנת ורוי הוא לגמרי חלק מהתפריט, טועם ומנסה תמיד דברים חדשים. 

היום אני צריך את עזרתכם כדי להחליט מה הדבר הבא שרוי יסכים לטעום, קינואה או זרעי צ'יה? לשני המזונות יש יתרונות אדירים אבל כדי לעזור לכם בבחירה, כמה נתונים יעילים:

שתדעו שקינואה היא דגן שמהווה חלבון מלא עם ערכים תזונתיים מצויינים. היא עשירה בסיבים, ברזל, חומצות אמינו, זרחן ומגנזיום. אני צורך קינואה באופן קבוע כך שיש סיכוי שהוא יתחבר לעניין.

קינואה הוא הטרנד הישן של סופר-פוד והטרנד החדש יחסית הוא זרעי צ'יה. מזון-על עשיר באומגה 3, סיבים תזונתיים, סידן ועוד שלל ויטמינים. מתאים להגניב לו את זה בתוך שייק או כפודינג עם פירות.

הסקר עלה בסטורי, כך שאתם יכולים כבר להצביע ולהשפיע על התוצאות ועל מבחן הטעם (:

עוד ממני

לא כדאי לפספס