מתכון מגולגלות שוקולד | תמרים של יונית צוקרמן - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מתכון לשבירת הצום של יונית צוקרמן

תמונה גרסת הדפסה

מתכון של מגולגלות שוקולד / תמרים של יונית צוקרמן

אין כמו עוגייה טובה כדי לשבור צום ובכלל כדי לקחת הפסקה מהטרחה של החגים והטירוף של חופשת הקיץ שרק הרגע נגמרה. מצרפת מתכון לקלאסיקה מנצחת, עוגיות מגולגלות שאפשר להכין עם שלל מילויים – שוקולד,  תמרים ואפילו ממרח חלווה או ריבה. צום קל ויעיל לצמות ולצמים! 

 

מתכון מגולגלות שוקולד / תמרים של יונית צוקרמן

חומרים

חצי קילו קמח 

200 גרם חמאה רכה 

שליש כוס שמן 

כף אבקת סוכר 

חצי כוס מיץ תפוזים אורגני GREEN 

שקית אבקת אפיה 

שקית סוכר וניל 

 

מילוי: 

ממרח שוקולד 

ממרח תמרים אגוזים טחונים קוקוס צימוקים חתוכים 

 

אופן ההכנה: 

  1. בקערת המיקסר שמים את על מרכיבי הבצק ובעזרת וו גיטרה לערבל הכל עד שמתקבל גוש בצק. 
  2. לתת לבצק מנוחה חצי שעה. 
  3. אחרי חצי שעה לחלק את הבצק לשלוש. 
  4. כל כדור לפתוח למלבן. 
  5. למרוח מה שאוהבים – שוקולד או תמרים או משהו אחר שמתחשק
  6. לגלגל!
  7. אופים בתנור חם על 170 מעלות עד הזהבה. 

 

 

לעוד מתכונים ליום כיפור, לחצו כאן

עוד ממני

לא כדאי לפספס