סלט חסה ואגוזים | מתכון של יונית צוקרמן - מגזין שופרסל גרין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

הסלט המאוזן של יונית צוקרמן

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לסלט חסה מתוק ואגוזים

הסלט הזה מככב אצלי בתפריט לאורך כל השנה אבל בקיץ הוא הופך למנה בפני עצמה. לכן, אני פותחת את עונת הסלטים עם מתכון שהסוד בו הוא הרוטב הביתי המושלם. פשוט להכנה, ללא חומרים משמרים, מתקתק ופשוט ממכר! השילוב בין המרירות של החסה והסלרי למתיקות של הרוטב הוא שילוב שדורש עוד ועוד ביס עד שהקערה פתאום נגמרת... ממליצה להכין כמות כפולה אם יש אורחים, זה סלט שכולם אוהבים!

 

סלט חסה ואגוזים של יונית צוקרמן

חומרים

2 לבבות חסה GREEN

2 ענפים של סלרי

חצי כוס גרעיני חמניה קלויים (אפשר טבעי)

חצי כוס פקאנים

חצי כוס חמוציות

חצי כוס אגוזי המלך

רוטב:

שליש כוס חד פעמי שמן זית GREEN

שליש כוס חומץ תפוחים GREEN

3 כפות סוכר חום GREEN

כף גרגירי חרדל דיז’ון

גבינת עיזים (אפשר להחליף בחזה עוף צלוי/טופו green)

אופן ההכנה:

1. חותכים את הסלרי והחסה לחתיכות קטנות.

2. מערבבים בתוך כלי סגור את חומרי הרוטב טוב טוב.

3. מוזגים מעל. מוסיפים אגוזים וחמוציות.

4.מוסיפים גבינה. אם רוצים אפשר להחליף בחתיכות חזה עוף צלוי מעל או טופו green.

 

 

עוד ממני

לא כדאי לפספס