שניצל טבעוני של יובל גונן | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

שניצל מול שניצל: מה יהיה המתכון המנצח

תמונה גרסת הדפסה

שניצל תירס או שניצל סויה טבעוני?

פעם, לפני שבחרתי בטבעונות, המאכל האהוב עליי היה שניצל ופירה. שילוב קלאסי מנצח. 

בגדול, אהבתי כל סוג של שניצל: העדפתי שניצל תירס, אבל אהבתי גם שניצל רגיל. העיקר שהוא שחום, דפוק עד הסוף ומוגש עם פירה טעים בצד. 

אחרי שעברתי לטבעונות, לקח לי קצת זמן עד שהתנסיתי בהכנת המנה האהובה עליי, אך כמה טוב שניסיתי, כי התוצאות של השניצלים הטבעוניים הפתיעו אותי לטובה.

היום אתם עוזרים לי להחליט בסטורי, מה אכין לכבוד האתגר, שניצל סויה או שניצל תירס? 

אז ככה, הטיעונים שלי לכאן ולכאן:

מצד אחד, קשה למצוא שניצל תירס תעשייתי ללא ביצים ואפילו מתכונים ביתיים ללא ביצים. כמובן שאני מעדיפה להימנע בכל מקרה ממוצרים מעובדים אז הרכבתי מתכון מחומרי גלם טריים (:

מצד שני, אני מכינה שניצל מפילה סויה שמצליח לחקות את הטעם המנחם של שניצל ופירה קלאסיים, טעים במיוחד עם התחושה הנעימה בלב שהמנה עשוייה מרכיבים טבעוניים ואפילו מאוזנים יחסית. 

אז לפני הבחירה הגורלית, כמה טיפים לכל שניצל טבעוני טעים:

  1.  כורכום איכותי מוסיף ארומה, צבע וערך תזונתי למנה.
  2. במקום פילה סויה, אפשר גם להכין שניצל עם פרוסות טופו של טופו טבעי מבית שופרסל גרין.
  3. לביס מלא בטעם, הוסיפו תבלינים גם לפירורי הלחם, לא רק לבלילה.

 

מתכונים נוספים לאוכל טבעוני מחכים לכם במגזין הקולינרי 



עוד ממני

לא כדאי לפספס