פשטידה כתומה | אתגר ירקות כתומים נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

ירקות כתומים: נוסטלגיה בצבע

תמונה גרסת הדפסה

מתכון פשטידה כתומה

לאחרונה, שיתפתי אתכם בתחושות שלי על הקשר בין תזונה לבריאות ולמחלות החורף. איך אני מיד מרגישה שאני אוכלת פחות טוב, כי אז הגוף שלי סובל ואני די מהר מפתחת צינון או כל מיני סימני מחלה פחות נעימים.

החלטתי שהחורף, המטרה שלי תהיה לנצח את השיטה. אני אקפיד כמה שיותר על אכילה מאוזנת ועשירה ואקווה שהגוף שלי ישתף איתי פעולה ולא אפול חלל למחלות החורף המרגיזות.

 

מצאתי דרך חדשה לוודא שאני אוכלת טוב בלימודים לאורך השבוע. אני מכינה לי פשטידה שהיא בעצם ארוחת הצהריים שלי בלימודים, פשטידה מפוצצת חלבון, עם טופו, בצל, קמח עדשים וכמובן: בטטה, גזר ודלעת מגורדים!

 

פשטידה כתומה

מרכיבים:

500 גרם טופו 

1 בצל גדול

2 בטטות מגורדות

3 גזרים מגורדים

רבע דלעת מגורדת

3 כפות טחינה

6 כפות קמח חומוס/ קמח עדשים

מלח

פלפל

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את הכל יחד.
  2. ממלאים תבנית שטוחה יחסית, מהדקים ואופים על 160 מעלות למשך ארבעים דקות או עד שהפשטידה זהובה מלמעלה.
  3. אפשר לשמור במקרר לאחר האפייה, עד 5 ימים בערך.

בתיאבון!



עוד ממני

לא כדאי לפספס