אנה ארונוב עם שלל מתכונים לשייקים ירוקים | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

חגיגת ירוקים: תנו צ'אנס לשייקים ירוקים

תמונה גרסת הדפסה

עשבי תיבול וירקות ירוקים מוצאים את עצמם לא פעם לבלנדר הביתי שלי לטובת שייקים ירוקים. 

חלק מכם אולי נגעלים, חלק מתפלאים וחלק כמוני, מאוהבים ומפיצים את השמועה שכוס של שייק ירוק הוא תענוג לגוף, לנפש וגם לבלוטות הטעם. ישנם מחקרים שונים המעידים כי הכלורופיל בעלים עושה טוב לעור, לגוף ולמערכת העיכול כששותים אותם לעומת אכילה, ואני נוטה להאמין כי אני מרגישה בוסט של בריאות אחרי שייק ירוק. 

אם השייק הירוק שהכנתם לא היה טעים, אולי לא ניסיתם את השילוב המתאים לכם? יש כל כך הרבה דרכים מגוונות לצרוך עלים ירוקים, ולא צריך להתפשר על הטעם, פשוט למצוא את המתכון הטעים.

משתפת אתכם בכמה מתכונים שלי לשייקים ירוקים בכמה סגנונות ושילוב של ירקות ירוקים שונים, בתקווה שתתחברו. 

 

שייק אבוקדו תרד

1 כוס חלב שקדים או חלב אגוזי לוז

1 תפוח

כוס תרד טרי

חצי אבוקדו

חצי תפוח

שליש כוס שיבולת שועל שופרסל גרין

חצי כוס קרח

 

ולערבב בבלנדר עד ליצירת מרקם חלק מוושלם!



שייק סלרי תפוח

1 כוס פטרוזיליה

4 גבעולי סלרי, בלי העלים

שליש כוס מיץ לימון

חצי תפוח 

חצי אגס

כוס מים 

לערבב בבלנדר ובתיאבון!

שייק נענע ותותים

חצי כוס נענע

תפוח

שליש כוס לימון

2 כוסות תותים

כוס מים

 

אפשר להוסיף תותים או להפחית מיץ לימון לפי הטעם, תיהנו!

עוד ממני

לא כדאי לפספס