אנה ארונוב מכינה סופגניות אפויות | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אתגר חנוכה: נכנסת למטבח

תמונה גרסת הדפסה

אנה ארונוב מכינה בפעם הראשונה בצק סופגניות

בפעם הראשונה בחיי הכנתי בצק!

כן, כן, מה שאתם שומעים, מזל שיש את שופרסל לאתגר אותי במשימה כזו, כי לי היה לוקח זמן עד שהייתי בוחרת להתעמת פנים מול פנים עם בצק ולהכין סופגניות נשמע לי מורכב יותר מכל דבר שהכנתי בעבר.

איך זה קרה? קיבלתי מארז סופגניות אפויות מפנק של תומר אומנסקי, חברי לנבחרת וקונדיטור אדיר והמשימה שלי היתה להכין סופגניות בהשראתו.

חייבת לומר שמשום שלא גדלתי בארץ, כשפגשתי סופגניה לראשונה, לשמחתי או לצערי, כבר הייתי מספיק גדולה כדי לראות את הסופגניה כפחמימה ריקה ולא כפינוק ילדות מסעיר. לכן, כל חנוכה, אני אוכלת סופגניה אחת, כדי לא לקרוס תחת הערך הקלורי.

אבל,

כשיהיו לי ילדים,

אני ארצה למלא להם את הבית בריחות סופגניה מתוקים!

ניגשתי למשימה עם המון התרגשות, מרץ ונכונות למשימה,

וההתחלה היתה קצת קשה...תוך עשר דקות,

הכל היה דביק! בצק הגיע לכל מקום! וכל מה שאני חושבת לעצמי זה איך אנשים מחליטים להיות קונדיטרים, כל המטבח שלי כולל הנייד מלא בבצק….כולל על השיש והבגדים.

ולמבחן התוצאה! אפשר לומר שהסופגניות שלי הן יותר לחמניות, לא בטוחה שאפשר לקרוא להן סופגניות, מרקם קצת מוזר ולא מספיק מתוק. 

אבל,

אל תחשבו שאני אפסיק לנסות, עכשיו זה כבר הפך לאתגר אישי! ועד שאצליח, שיהיה לכולם חג שמח ומדהים!

עוד ממני

לא כדאי לפספס