אנה מסדרת את התזונה ואת המזווה | נבחרת גרין - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אנה מסדרת את התזונה ואת המזווה

תמונה גרסת הדפסה

סידור מזווה

כחלק מהאתגר השנתי שלי, נפגשתי עם נטורופתית, במטרה לסדר את התזונה שלי ולהפוך אותה לבריאה ומאוזנת יותר.

תוך כדי השיחה איתה ויחד עם חקירה עצמית, הבנתי שבשביל תשתית של אכילה מסודרת אני צריכה שהסביבה של התזונה תהיה מסודרת. אני מצליחה לשמור על סדר במטבח ועל שולחן האוכל, אבל נקודת התורפה היא המזווה העמוס והצפוף.

ברגע שהבנתי שהסדר בארונות המטבח יעזור לי גם לסדר את הארונות, התלבשתי על המשימה.

אילו אוצרות עלו בידי?

תיונים שכבר איבדו את הטעם והריח, קופסאות שימורים שפג תוקפם ושקיות פסטה עם אטריות בודדות שפיארו את תחתית המזווה.

העפתי, סידרתי, ניקיתי ואז גיליתי גם כמה דברים טובים יש במזווה שלא ראיתי מרוב עומס של דברים מיותרים. גיליתי קפה איכותי שנשאר לי מטיולים, חטיפי קייל ואצה שבכלל לא ידעתי שמסתתרים שם ומוצרי בסיס כמו סוכר חום וקמח.

יחד עם הארונות הנקיים נפתח מקום למצרכים חדשים ומזונות חדשים שיובילו גם לטעמים חדשים, חלל שאני מתרגשת כבר למלא בדברים טובים, טריים ובריאים כדי לבשל טוב ומסודר יותר. מתכננת לקנות פחות שימורים ופסטות אלא יותר תבלינים מעניינים וקטניות יבשות כמו עדשים, חומוס, קינואה, כוסמת ובורגול, מהם אני יכולה לפתח ארוחה שלמה בשילוב עם ירקות ובשר טרי.

יש לי תחושה שאני צריכה לקפוץ לשופרסל גרין לשופינג בקרוב (:

 

עוד ממני

לא כדאי לפספס