אנה ארונוב מכינה שווארמה בלאפה שקדים ליום העצמאות
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אנה ארונוב מכינה שווארמה בלאפה שקדים ליום העצמאות

תמונה גרסת הדפסה

שווארמה פרגית אפויה בלאפה ללא גלוטן

תאמינו לי רק טוב יוצא מהתזונה הסופר מוקפדת שלי: קבלו שווארמה בתנור בלאפה שקדים!!! בלי פחמימות, בלי סוכר, הכי אוכל רחוב ישראלי והכי טעים!

חומרים

לאפה
2 כפות קמח שקדים
ביצה
מלח פלפל
כפית אבקת אפיה
2 כפות מים
לשווארמה
4 פרגיות
50 מ”ל שמן זית שופרסל green + עוד 2-3 כפות לטיגון
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
שליש כפית כמון
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן הכנה:

1. לפרגיות: מערבבים את הפרגיות עם התבלינים ושמן הזית ומשרים לפחות לחצי שעה במקרר.
2. מחממים תנור ל-180 מעלות. אופים את הפרגיות כ-30 דקות ונותנים להן להתקרר. שומרים בצד את נוזלי האפייה.
3.  חותכים את הפרגיות לרצועות דקות, מחממים מחבת עם 2-3 כפות שמן זית. מוסיפים את הפרגיות ומטגנים כשתי דקות. מוסיפים את הנוזלים שנשארו מהאפייה ומבשלים עוד קצת.
4. מכינים לאפה:מערבבים את כל המצרכים בקערה. 
5. מחממים מחבת עם מעט שמן ויוצקים את התערובת. מכסים את המחבת ולאחר דקה-שתיים הופכים.

וכמובן תוסיפו מה שבא לכם בתוך הלאפה, סלט קצוץ, בצל, חריף ומלאאאאא טחינה😍
בתיאבון!

לא כדאי לפספס